Autoalanpalvelut.fi -sivusto uudistuu täysin – kattava tietopaketti jälkimarkkinapalveluista ja hyvä apu laitevalinnan tueksi

Uudistunut Autoalanpalvelut.fi -sivusto yhdistää tietoa jälkimarkkinatuotteista, kiinnostavia palasia Suomen Autolehden sisällöstä ja havainnollistavia videoita korjaamolaitteiden valinnan tueksi. Kokonaisuus palvelee ainutlaatuisella tavalla autoalan jälkimarkkinoiden ammattilaisia.

Autoalalla on otettu valtava digiloikka, jonka myötä palvelut digitalisoituvat yhä enemmän. Autoalanpalvelut.fi on uusi tuotevalintaportaali, joka tarjoaa digitaalisesti erittäin laajan tietopaketin jälkimarkkinan ajankohtaisista aiheista sekä tuotteista ja palveluista. Sivustolla on helppokäyttöinen hakemisto ja havainnollistavaa materiaalia, kuten laaja videokokoelma. Portaali on osa Suomen Autolehti -mediaperhettä, joka palvelee nyt yhä laajemmin autoalan jälkimarkkinoiden ammattilaisia.

Löydä alan tuotteet ja palvelut hakemistosta helposti ja nopeasti

Autoalan palvelut -hakemisto koostaa kätevään hakemistomuotoon alan tuotteet ja palvelut kolmessa eri kategoriassa: korjaamolaitteet, varaosat ja varusteet sekä muut palvelut. Hakuja voi tehdä tuotteen yleisnimellä, yrityksen nimellä tai tuotemerkillä. Näin tarvittavan tiedon löytää helposti ja nopeasti. Hakemisto julkaistaan myös painettuna joka toisessa numerossa Suomen Autolehdessä.

Helppoutta korjaamon laitehankintoihin

Korjaamolaitehankintojen tueksi sivustolta löytyy runsas määrä tuotevideoita. Autokorjaamossa tyypillisesti tarvittavat laitteet on jaettu kahdeksaan pääryhmään, joista on helppo etsiä tarvittava tieto. Videoilla esitetään korjaamolaitteet, työmenetelmät ja teknisimmät varaosat toiminnassa. Näiden avulla voi pohtia mitä ominaisuuksia laitteelta tarvitsee ja arvostaa.

Laitekatsaus on Suomen Autolehden perinteinen korjaamolaitteiden valinta- ja vertailupalvelu. Jokaisessa Suomen Autolehdessä julkaistaan kokonaisuus, joka esittelee jonkin autokorjaamon laiteryhmän. Nyt vastaava palvelu on käytettävissä näppärästi myös verkossa. Laitekatsaus sisältää artikkelin, joka avaa esiteltävän korjaamolaitteen keskeisiä ominaisuuksia ja valintaan liittyviä näkökulmia. Kattavan taulukon avulla on helppo verrata laitteiden ominaisuuksia teknisten arvojen ja sanallisten kuvausten avulla. Taulukosta löytyvät myös hinnat, toimitusajat ja laitetoimittajien yhteystiedot, joten lopullinen ostopäätös on helppo tehdä, kun valinta oikeasta laitteesta on tehty.

Uusia mahdollisuuksia ja digitaalista näkyvyyttä mainostajalle

Autoalan palvelut -sivusto on myös mainostajalle ainutlaatuinen mahdollisuus tavoittaa autoalan jälkimarkkinoiden ammattilaiset. Kumppaniyrityksen on mahdollista saada näkyvyyttä paitsi sivuston mainospaikoilla, advertoriaaliartikkeleilla voidaan luontevasti tuoda kohderyhmää kiinnostavaa asiaa esille lehdestä poimittujen juttulyhennelmien joukkoon, ja näin tavoittaa kohderyhmä tehokkaasti kiinnostustensa äärellä. Sivustoa myös kehitetään vastaamaan yhä paremmin kumppaniyritysten tarpeisiin.

Haluatko yrityksellesi näkyvyyttä Autoalanpalvelut.fi:ssä? Ota yhteyttä mediamyyntiimme!

Suomen Autolehden mediamyynti
Päätoimittaja
Petteri Räsänen
petteri.rasanen@suomenautolehti.fi
Puh. 09 6944 807

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin