Suomen Autolehti – Autoalan palvelut

Videomaailma --> Työmenetelmät

Ajovalojen kunnostus

Ajovalojen kunnostus SprayMax- ajovalojen naarmujen poistojärjestelmällä. Sarjaan kuuluu silikonin poistoaine, 1K-primer ja 2K-suojalakka (UV-suojalla).

Maalipinnan kiillotus ja suojaus

Ultimate Fast Finish on Meguiar’sin uutuus kaudelle 2018. Tuote antaa uskomattoman kiillon ja synteettisten polymeerien tarjoaman pitkän suojan vain parilla pyyhkäisyllä. Ainetta suihkutetaan suoraan mikrokuituliinaan ja pinta pyyhitään ilman erillistä kiillotusta. Koko autovoidaan käsitellä vain muutamassa minuutissa.

Kamerakalibrointi Hella Gutmann CSC: Audi A6

Hella Gutmann CSC -työkalun avulla kalibroidaan kuljettajaa avustavien järjestelmien (ADAS) kameroita ja tutkia. Videolla kalibroidaan Audi A6:n tuulilasikamera. Menetelmä on käytännössä sama kaikissa VW-konsernin autoissa.

BG

BG Kaasujalka-ohjelmassa.

BG

BG:n tarina.

Autonpesuaine

Meguiar’s uutuus kaudelle 2018. Wash plus on aktiivinen pesuaine, joka annostellaan suoraan pesukintaalle. Pesu aikana vaikea lika ja jopa himmentymät häviävät. Tuote on erinomainen muun muassa hyönteisten poistoon. Vaikutusta voidaan tehostaa tehostaa hiertävällä liikkeellä, jolloin Wash Plus+ poistaa jopa pieniä jälkiä.

Kamerakalibrointi Hella Gutmann CSC: Toyota Avensis

Hella Gutmann CSC työkalun avulla kalibroidaan kuljettajaa avustavien järjestelmien (ADAS) kameroita ja tutkia. Videolla kalibroidaan Toyota Avensiksen tuulilasikamera.

Texa, tutkat ja kamerat

Tutkien ja kameroiden kalibrointi monimerkkimaailmassa.

Autodata, korjaustieto

Pichler: Renault M9R -dieselsuuttimen irrotus

Renault’n valmistaman M9R-dieselmoottorin jumiutuneiden yhteispaineruiskutusjärjestelmän suuttimien irrottamiseen tarvitaan erityisesti tähän moottorityyppiin valmistettu irrotussarja ja jopa 20 tonnin voima. Moottoria käytetään yleisesti muun muassa Opelin, Nissanin ja Renault’n paketti- ja henkilöautoissa.

PSA DV6 -suuttimen suojaholkin asennus

PSA:n valmistaman, ja monessa automerkissä käytettävän, DV6-moottorin yhteispaineruiskutusjärjestelmän suuttimien irrotuksessa ongelmaksi saattaa syntyä suuttimen ja sylinterikannen välisen suojaholkin irtoaminen suuttimen irrottamisen yhteydessä. Uuden suojaholkin asentaminen oikein ja oikeaan syvyyteen on ensiarvoisen tärkeää, koska suojaholkki erottaa suuttimen kannen öljytilasta.

Carbon Clean DCS-16

Dieselpartikkelisuodattimen (DPF) puhdistus siihenkehitetyn laitteen avulla.

PPG Envirobase -kolmikerrossävyn korjausmaalaus

Maalausohje, kuinka tehdään PPG Envirobase -kolmikerrossävyn korjausmaalaus.

FINIXA- ajovalojen uudistussetti

Helppo all-in-one setti, jolla korjaat ajovalot alkuperäiseen kuntoon vain muutamalla työvaiheella.

Close Menu