Suomen Autolehti – Autoalan palvelut

Videomaailma --> Korikorjaus, korjausmaalaus

Celette Cameleon Plus -säätöjigijärjestelmä

Uusi ratkaisu kaikkien automallien vaurioituneiden korirakenteiden vaurioanalyysiin ja korjaukseen.

PaintManager XI -kaavanhakuohjelma

Vanha PaintManager-kaavaohjelma on päivitettävissä veloituksetta uuteen PaintManager XI -versioon.

PPG MoonWalk™- automaattinen väriensekoituskone

Laitteen automatisoitu, siisti ja tipaton sekoitusprosessi valmistaa sävyt jopa kymmenen kertaa ihmistä tarkemmin.

Maalipinnan tarkastus

Scangrip-valaisimien hyödyntäminen maalipinnan yms. tarkastuksessa.

Kirkaslakat

Myyntiteknikko Sami Laaksonen testasi Spies Heckerin kolme erilaista kirkaslakkaa: Permasolid® HS kirkaslakka 8055, Permasolid® HS Optimum Plus kirkaslakka 8650 sekä Permasolid® Pikakirkaslakka 8800. Tässä videossa Laaksonen summaa yhteen lakkojen pääominaisuudet ja erot sekä ruiskutustekniikat.

Car-O-Tronic Vision Measuring System

Autorobot C2 nostin-oikaisulaite

Autorobot C2 -nostin-oikaisupenkki edustaa oikaisulaitteiden uutta sukupolvea ja toimii sekä autonostimena että monipuolisena oikaisulaitteena. Autorobot C2:ssa yhdistyvät monipuoliset käyttömahdollisuudet, nopeus ja työergonomia.

Autorobot EzCalipre 2/3D mittalaite

EzCalipre on elektroninen 2/3D-mittalaite ajoneuvon kori- ja runkovaurioiden tarkastukseen, korjaukseen sekä korjauksen laadun dokumentointiin. Ainutlaatuista tässä mittalaitteessa on sen kyky 2/3D-mittaukseen lähes kaikissa korjaustyössä esiintyvissä tilanteissa nopeasti ja edullisesti. EzCalipren mittausmenetelmää tukee Autorobotin oma, kattava mittatiedosto (noin 60 mittapistettä / auto). EzCalipre käyttää langatonta WLAN-tekniikkaa ja siinä on ainutlaatuinen korkeuden mittausmenetelmä (patentoitu ominaisuus).

Autorobot SmartPuller pintapeltien oikaisulaite

SmartPuller nopeuttaa auton pintapeltien ja koteloiden oikaisutyötä. Laite on helppokäyttöinen ja soveltuu lähes kaikkiin korinoikaisutehtäviin. SmartPuller on varustettu pyörillä, ja se on vaivattomasti siirrettävissä oikaistavaan kohteeseen.

PointX & Vision2 Measuring System

Car-O-Liner Quick42 Alignment Bench

Autorobot B15 nostin-oikaisulaite

Autorobot B15 on patentoitu nostin-oikaisupenkkiyhdistelmä. Täysimittainen 10 tonnin vetovoimailla varustettu oikaisupenkki toimii sekä pienissä että vaativissa uusien korirakenteiden oikaisutehtävissä. B15 toimii myös nostimena useissa eri tehtävissä: vaurion diagnosointi, osien irrotus- ja asennustehtävät sekä oikaisu- ja mittaustehtävät. Monipuoliset nostinominaisuudet mahdollistavat pyöristä nostamisen sekä nostintassuilla nostamisen, jossa pyörät vapautuvat. Autorobot B15 toimii kauko-ohjauksella, mikä nopeuttaa oikaisuprosessia sekä lisää työmukavuutta.

Spanesi Touch

Spanesi Touch elektroninen korinmittalaite.

PPG ProcessManager -toiminnanohjausjärjestelmä

ProMan avulla hallinnoit vauriokorjaamon koko työnkulun työtilauksesta luovutukseen ja varastonhallintaan.

USI Italia -maalauskammiot

USI Italia -kammiomalleissa lämpöteho on mitoitettu Suomen talvisia olosuhteita varten ja ilmanvaihto voimassa olevien asetusten mukaiseksi.

RapidMatchGO- spektrofotometri ja kaavanhakuohjelma

RapidMatchGO lukee mitattavan pinnan sävyn viidestä eri kulmasta, jolloin tuloksena on erittäin tarkka sävyvastaavuus.

SATAjet X 5500 B -maaliruisku

SATAjetin tehokas, hiljainen ja luotettava maaliruisku tarjoaa käyttäjälleen ensimmäistä kertaa mahdollisuuden vaikuttaa viuhkan muotoon. HVLP- ja RP-malleihin on saatavilla sekä I- että O-suuttimet.

Close Menu