Korjaamolaitteet

Bosch pakokaasuanalysaattori BEA 750
BEA 750:llä voidaan tehdä Suomen määräysten mukaiset päästötestit. Se täyttää muuttuneet päästötestin vaatimukset. Jokaiselle päästövaiheelle on oma ohjelmansa.
Korjaamokalusteet
Korjaamon kalustaminen pitää paikat järjestyksessä.
Filcar-alustatyövaunu
Filcarin Wheel Tech jarruhuoltoapulaite.
AVL-pakokaasuanalysaattori
AVL-päästömittarilla voidaan tehdä Suomen määräysten mukaiset päästötestit bensiini- ja dieselautoille. Analysaattori täyttää 20.5.2018 muuttuneen päästötestin vaatimukset ja jokaiselle päästövaiheelle on oma ohjelmansa.
Pichler-ulosvetosarja
Yleismallinen hydraulinen ulosvetosarja jumiutuneiden yhteispaineruiskutusjärjestelmien suuttimien irrottamiseen jopa 12 tonnin voimalla.
Pichler: Ford 2.0 TDCi -suuttimen irrotus
Fordin 2.0 TDCi -moottorin (YNF6) jumiutuneiden suuttimien irrottamiseen käytetään 12-tonnin ulosvetosarjaa. Erikoisuutena on myös 6 tonnin voimarajoitin. Mikäli suutin saadaan irti alle 6 tonnin voimalla, suutinta voidaan käyttää vielä uudelleen. Mikäli voimarajoitin hajoaa, joudutaan suutin rikkomaan ja irrottamaan muilla sarjaan kuuluvilla työkaluilla.
Ocean Sunset, biologinen osienpesukone
Carbon Clean- moottorin ja hiukkassuodattimen puhdistuslaitteet
Yleismallinen hydraulinen ulosvetosarja jumiutuneiden yhteispaineruiskutusjärjestelmien suuttimien irrottamiseen jopa 12 tonnin voimalla.
Liqui Moly Gear Tronic II -automaattivaihteiston öljynvaihtolaite
Liqui Moly on tuonut markkinoille uuden Gear Tronic II -automaattivaihteistojen öljynvaihtolaitteen. Laite on täysautomaattinen, ja se sopii myös vaihteiston pesuun ja puhdistukseen sekä hoitavien lisäaineiden lisäämiseen.
Bosch ACS -ilmastointihuoltolaitteet
Näiden uusien laitteiden talteenottotarkkuus on 99 %. Kylmäainetta säästyy noin 20 grammaa huoltotyötä kohti tavanomaisiin laitteisiin verrattuna.